Kundforumet

Säg att det finns en tråd med flera olika frågeställningar och svar. Får varje person i den tråden notifiering varje gång en ny kommentar publiceras i tråden? Kan man styra detta på något sätt? Om jag trycker på arkivera och bara svarar personen direkt utan att publicera inlägget, kommer svaret bara till den personen då? Och som sagt, kan man styra det på annat sätt? Personen som ställde den första frågan i en lång tråd med kabske 40 kommentarer kanske inte vill ha en notifiering varje gång någon gör en kommentar.

Kommentarer

• Hej Marielle,

Hoppas allt är bra med dig och tack för att du hört av dig.
    Det stämmer, när man har en lång tråd med sig och användaren valt att följa tråden kommer personen fortsätta få notifieringar när tråden växer. Därför är det viktigt att försöka tighta till tråden om möjligt alternativt bryta ut kommentarer från tråden så att man svarar de andra personerna individuellt.