Kund vill kunna få kopia på fråga skickad som mejl!

Hej!

Fick in ett förslag från en kund som gärna ville ha möjligheten att få en kopia (CC) på den fråga hen skickar in som privat e-postmeddelande, alltså en slags bekräftelse på att mejlet kommit fram.

Håller med om att det vore en bra funktion!

Hanna Säll Everö Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Hanna

Tack för att du tar dig tid att skriva!

I dagsläget finns inte funktionen att få en kopia på sitt eget inskickade mail. Däremot så har vi funktionen "Mottagningsbekräftelse" i Kundo Mail, du hittar den under inkorgens inställningar. Om ni aktiverar detta får kunden automatiskt en bekräftelse när de skickar ett mail till er. Detta bör fungera även när de skickar mailet via forumets "privat e-postmeddelande"-funktion.

Har ni aktiverat mottagningsbekräftelse för inkorgen i fråga, dvs för den e-postadress som det privata meddelandet skickas till?

Björn Lilja VD
  • Hej igen!

Hade missat den funktionen, men nu är den aktiverad. Tack!

Hanna Säll Everö
  • Toppen! smile

Logga gärna ut och prova att skicka ett privat meddelande från forumet (ange exempelvis din privata e-postadress) för att bekräfta att mottagningsbekräftelsen kommer fram även då.

Björn Lilja VD
  • Hej,

Finns det någon möjlighet att ställa in så att en automatisk mottagningsbekräftelse skickas per e-post till personer som gör inlägg/kommentarer på Kundo Forum?

Planerar ni att utveckla en funktion där man även får en kopia på sitt eget inlägg per e-post?
    Gustav
  • Hej Gustav,

Det finns tyvärr ingen möjlighet att sätta mottagningsbekräftelser i forumet. Det man kan göra istället är att ändra texten man kommer till direkt efter att man har postat ett nytt inlägg eller en kommentar på ett inlägg. Så på den sidan kan ni kommunicera t.ex. förväntningar kring svarstid. Du hittar den inställningen under: Inställningar -> Rubriker & texter -> Meddelande efter nytt inlägg.

Vi planerar tyvärr inte en funktion för att få en kopia på sitt inlägg via e-post just nu. Jag antecknar att detta är något ni är intresserade av för framtida planering.