Kortkommando för utskick

Hej!

Det finns ett snabbkommando för att skicka iväg mejl som jag finner mindre lyckat. Ni får gärna kalla mig tjockfingrad, men det händer att jag trycker ned Shift för att markera text, följt av Enter för att helt enkelt radera den markerade texten och ersätta den med en ny rad. Dock har det hänt några gånger att jag kommer åt CTRL-tangenten när jag ska trycka ner Shift, så kommandot blir alltså CTRL+Shift+Enter. Vad Kundo gör då är att skicka iväg meddelandet man skriver. Detta har lett till att kunder fått halvskrivna mejl skickade till sig och det blir pinsamt och ser oprofessionellt ut.

Ja, jag förstår att det inte är normalt att råka trycka den här knappkombinationen, men jag har en tendens att skriva i yttersta turbofart och i all hast så inträffar detta nån gång ibland.

Är det här kortkommandot medvetet implementerat? Skulle ni kunna ta bort det här kortkommandot?

Vänligen,
Anders
Anders Mårtensson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej, Anders.

Det är ju frustrerande och tråkigt att mail skickas när det inte är meningen att det ska det.

Det kortkommando som ska skicka mailet är CTRL + Enter. Så det vi tänker oss är att begränsa ner kortkommandot så att endast CTRL + Enter ska vara det som skickar iväg mailet. Skulle detta applicera på de önskningar du framfört om denna feature? Eller är din önskan att vi skulle ta bort denna feature helt ändå?

Tackar som uppmärksammade denna bugg. Vi lägger in detta i planeringen.

Ha en riktigt fin dag!
    Maria Hansson