Kan vi ha en egen knapp för att starta chatten?

Vi vill skapa en egen knapp eller metod att starta chatten, och inte bara använda den knappen som Kundo Chat själv skapar. Hur kan vi göra det?
Alvin Lindstam Utveckling & support Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

• Det är möjligt, och man kan då välja om man vill lägga till sitt egna sätt och ha kvar vår knapp eller om man vill att vår knapp inte ska synas alls.

Hur man startar chatten från sin egen kod
    Hur ni väljer att bygga knappen blir ju då helt upp till er, det centrala är att ni kan välja att starta chatten genom att anropa funktionen window.$kundo_chat.start_chat(). Den finns tillgänglig efter att Kundo Chat laddats, så det går inte att göra direkt vid sidladdning.

Anpassa er sida till om redaktörer finns online eller ej
    För en bra användarupplevelse är det bra att bara visa er knapp om någon redaktör faktiskt finns tillgänglig, eller att ni visar knappen men med någon form av statusdisplay och felmeddelande om någon inte är online. Vi triggar javascript-event när tillgänglighetsstatusen ändras, som ni kan använda för att anpassa er site till detta.

När helst Kundo Chat märker att det någon redaktör finns tillgänglig triggar eventet kundo-chat:chat-availablewindow.document och när vi märker att redaktörer saknas triggas kundo-chat:chat-unavailable. Notera att samma event kan triggas flera gånger i rad, vi garanterar inte att eventet innebär en stateförändring.

Dölja default-knappen
    Om man vill dölja knappen som kommer med Kundo Chat kan ni se till att sätta $kundo_chat.disable_widget = true som en del av kodsnutten ni stoppar in för att inkludera chatten.
    Alvin Lindstam Utveckling & support