Kan jag starta Kundo Chat från en egen knapp?

Är det möjligt att själva skapa en knapp som man lägger in på sin sajt, och sen använda den för att öppna chatt-knappen istället för chattfliken? Detta kan vara användbart t.ex. på mobilen där det finns mindre plats.

Kundo Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Det går utmärkt att skapa en egen knapp. Såhär gör du:

1. Förmodligen vill du börja med att göra så att chatt-fliken inte visas alls. Gör detta genom att lägga till w.$kundo_chat.disable_widget = true; i chattscriptet, på raden innan w.$kundo_chat.slug. Detta är valfritt, om du inte gör detta så kan kunder starta chatten både genom att klicka på chattfliken och via din knapp.
    2. För att starta chatten från ditt script så anropar du window.$kundo_chat.start_chat(). T.ex. <a href="javascript:window.$kundo_chat.start_chat()">Starta chatt</a>

Ett problem kvarstår, du vill förmodligen inte visa knappen när ingen redaktör är online. För att du ska kunna hantera detta så skickas två javascript event som du kan lyssna på: kundo-chat:chat-available samt kundo-chat:chat-unavailable. Här är lite exempelkod
    för att hantera dessa event.