Kan jag se vilka redaktörer som är inloggade?

Kan jag på något sätt se vilka redaktörer som är inloggade i chatten samtidigt?

Kommentarer

• Hej Karin

Bra fråga! Vi har idag ingen vy som är anpassad för att se vilka som är online. Skulle du kunna berätta lite varför du saknar det, all sån input hjälper oss att välja och prioritera den kommande utvecklingen.

Om man har en chatt i gång och väljer att överföra chatten till en kollega så visas de övriga anslutna redaktörerna i den menyn, så för det syftet kan man alltid se vilka som är tillgängliga. Men det förutsätter att du redan har en konversation i gång.

• Hej Alvin!

Tack för snabbt svar!
    Anledningen till att jag frågar är för att medarbetarna i kundservice där jag arbetar inte alltid sitter på samma ställe eller i samma rum. Det kan då vara bra att se vilka som är inloggade och på så sätt försäkra mig om att jag kan överföra en chatt ifall jag inte kan ta den, eller om det gäller en fråga som en av mina kollegor kan svara bättre på.

Som du skriver går det att se om någon är ansluten när jag väljer att överföra en chatt men jag har då ingen framförhållning. Det är inget stort problem med om det är möjligt vore det fint att i framtiden kunna se vilka och hur många som är inloggade.

• Jag håller med om att det är användbart, vi har det noterat på vår förslagslista.