Kan inte tagga

Hej, Jag kan inte lägga till taggar i inlägg. Jag såg att Magnus hade ett liknande problem för tre år sedan men det fanns ingen förklaring på vad som löste problemet.

Problemet gäller bara mig och inte mina kolleger och det gäller när jag använder mozilla och inte internet explorer.

Med vänliga hälsningar
Gustaf

Gustaf Ramel Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Gustaf!

För att förstå problemet bättre skulle det vara bra att veta om det fungerar när du använder en annan webbläsare (Internet Explorer eller Chrome till exempel)?

Om det fungerar i en viss webbläsare men inte en annan så kan du prova att:

• Logga ut från kundo och logga in igen
    • Rensa kakor i din webbläsare (detta kommer logga ut dig från andra webbplatser)

Om det inte fungerar i någon webbläsare så får vi fortsätta att felsöka från vår sida.

Mattias Lundberg Utveckling & support
  • Hej,

Såsom jag skrev så rörde det endast mozilla.

Jag ville inte ta bort alla mina inloggningar från datorn så jag tog enbart bort de coockies som rörde KundO (något som kanske kan nämnas att det går när man ger teknisk support) och nu fungerar det som det ska.

Med vänliga hälsningar

Gustaf Ramel
  • Tack för återkopplingen!

Det stämmer att det går att ta bort endast kakor som rör kundo. Instruktioner för detta finns i dokumentationen för Firefox.