Kan inte starta ett nytt mail + "ta bort"

Hej
Det började igår eftermiddag.. kunde inte skapa ett mail. Penna -knappen fungerade inte. Och idag fungerar inte "ta bort knappen" när jag har markerat mail som jag vill rensa bort.
Jag har öppnat och stängt kundo och loggat ut/in och ändå fungerar det inte.
Hjälp!
Mvh Pia
Pia Ströbeck Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Pia!

Detta verkar vara ett problem med Kundos utseende, som gör att "popup-dialogen" inte visas där den ska, utan hamnar längst ned i botten på fönstret.

Vi håller just nu på att undersöka denna bugg, och återkopplar så fort vi har löst den!
    Vad vi kan se drabbar den enbart användare av Internet Explorer, så om ni har möjlighet att använda Firefox eller Google Chrome kan ni använda det som workaround.

Ursäkta för detta, och tack för ert tålamod!

Dan Strokirk Utveckling & support
  • Hej Dan
    Nu verkar det som om det är åtgärdat, det fungerar igen!

Tack för snabb hjälp!
    Pia
    Pia Ströbeck