Kakhantering med Cookiebot

Hej Kundo!

Vi kommer att använda Cookiebot, för kakhantering, på kundens primära webbplats men undrar om det är möjligt att använda tjänsten även på kundens Kundo. Jag förmodar att det går att lägga in på samma sätt som Google Tag Manager?

För att Cookiebot ska fungera korrekt behöver det vara möjligt att stänga av kakor som har med statistik att göra. Enligt er kakinformation sätter ni en del kakor som har med Google Analytics att göra. Är de möjliga att avaktivera er användning av Google Analytics eller styra om de sätts?

Tack på förhand!

Vänliga hälsningar,
Max

Kommentarer

• Hej!

Ja, om ni har egna tracking-script som behöver läggas in går det bra att göra på precis samma sätt som Google Tag Manager. Det gör på inställningssidan "Besökstatistik > Egna tracker-script".

Vid behov kan vi absolut även stänga av Kundos egna GA-tracking – kontakta gärna er Success Manager eller support@kundo.se så fixar vi det snabbt åt er!
    Dan Strokirk Utveckling & support
  • Hej Dan!

Tack för snabbt svar! Då kommer min kund ta kontakt med er när det blir aktuellt att stänga av er GA-tracking.

Vänliga hälsningar,
    Max
    Max