Jag kan inte lägga in widgets på min webbsida

Hej,

Jag försöker lägga in scriptet i html-koden på min webbsida men det fungerar inte. Har ni möjlighet att hjälpa mig?
Eva Mandorf Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Eva,

Det var en felaktighet i HTML-koden för att kopiera, denna är fixad nu! Testa att kopiera HTML-koden igen från inställningssidan till ert forum.

Stort tack för att ni uppmärksammade oss på felet!
    Anders Ytterström Utveckling & support
  • Hej,

Tack för svaret men det fungerar fortfarande inte. Var ska jag lägga in koden? (Vi har SiteCore och jag har provat lägga in den på en HTML-sida).
    Eva Mandorf
  • Hej igen Eva!

HTML-koden ska läggas in som den är i den kolumn eller sektion av er webbplats som ni vill visa den på. Den skapas och visas på plats.

Generellt sett kan det vara nödvändigt att be webbplatsens CMS att tillåta inklistring av HTML, då särskilt JavaScript (<script>).

Jag föreslår att ni mailar support@kundo.se med den HTML-sida ni har provat på (som länk eller som bilaga), vi tar gärna en titt!