Integration med Slack (eller Flowdock, Hipchat)

Vore toppen att få nya frågor eller inlägg postade i en kanal i Slack. Vi använder det för bland annat Intercom och det är fantastiskt för alla i bolaget att se all effort som läggs ner i support.

Kristoffer Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Kristoffer,

Jag har bra och dåliga nyheter. De dåliga nyheterna är att vi inte har stöd för specifikt Slack i Kundo. De bra nyheterna är att det ÄNDÅ går att lösa det ni vill ha!

Gör såhär:

• I Slack, slå på e-postintegrationen genom att gå till Integrations
    • Lägg upp en ny redaktör i ert Kundo-forum
    • Ange redaktörens e-postadress till e-postadressen som ni fick när ni slog på integrationen
    • Klart!

Om ni vill ändra inställningar för vilka mail som skickas till slack, så har alla redaktörer tillgång till inställningar för alla rektörer, så ni kan helt enkelt gå in på Inställningar -> Redaktörer och klicka på er Slack-användare. På den sidan går det att ställa in att Slack-användaren inte ska synas i listan på vilka som svarar i forumet.

Säg till om det inte fungerar så hjälper vi gärna till!

Emil Stenström Produktansvarig
  • Tack Emil, vi testar och ser hur det går!

Kristoffer Renholm
  • Hej igen!

Fick ni det att fungera?

Emil Stenström Produktansvarig
  • Vi nådde integration limit så blev aldrig att vi testade. Hör av mig när vi gör! Tack för hjälpen!

Kristoffer Renholm
  • Spännande fundering. Slack är ju smidigt.

Patrik Granlöv
  • Jag kan lägga till att vi sen detta skrevs själv har integrerat Kundo i vår eget chattverktyg (Flowdock heter det, är likt Slack). Vi använder mailintegrationen som jag beskrev ovan och lägger helt enkelt till en redaktör med mailadressen som chattverktyget anger och så dyker inlägg i Kundo Forum och Kundo Mail upp direkt i chattkanalen.

https://kundo.se/site_media/attachment/forum_4/...