Inloggning

Hej! Jag kan inte logga in som redaktör. Och jag får inget återställningsmail. Kan ni kolla på det...
Erik Norgren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Erik,

Tråkigt att du inte kan logga in!

Det verkar som att mailet fångats upp av något spamfilter i din organisation. Jag har skickat dig en återställningslänk till dig från min personliga E-postadress, hoppas att detta når dig som det ska.

Hoppas att detta löser sig. I annat fall går det bra att maila support@kundo.se med ett telefonnummer, så kan jag SMS:a länken till dig!

Behöver din IT-avdelning hjälp med felsökning hjälper jag gärna till.