Måste logga in två gånger

Hej!
Vi måste logga in två gånger sedan en tid tillbaka. Vad beror det på?

Cecilia Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Cecilia!

Jag förmodar att detta beror på att ni har en subdomän för ert forum (forum.vasamuseet.se) men att ni går till Kundos startsida på kundo.se för att logga in? Då blir det tyvärr så att ni loggas in på Kundo men inte på er subdomän. Detta beror på hur cookies sätts i webbläsaren.

Om du loggar in via http://forum.vasamuseet.se/org/vasamuseet/login/ så ska ni bara behöva logga in en gång. Stämmer det?

Vi kommer att ändra så att även kunder med subdomän ska kunna loggga in direkt från kundo.se och slippa gå via sitt eget forum. Jag återkommer här i tråden när det finns på plats.

Ha en skön dag i solskenet, vi vinkar till er från andra sidan vattnet smile

Björn Lilja VD
  • Hej!

Tack för snabbt svar, i vanlig ordning! Du har helt sätt! Då var det mysteriet löst....

Vinkar tillbaka! smile

Önskar er alla en glad påsk!

Cecilia
  • Skönt att höra! Men vi ska som sagt lösa inloggningen från startsidan åt er också.

Glad påsk! smile