Infoga radbryt med Shift+Enter i chatten

Hej!

Nu har vi lanserat möjligheten att infoga radbryt i meddelandet på en chatt. Detta görs genom att trycka på Shift-tangenten samtidigt som Enter.

Radbryt kan användas för att göra en svår fråga eller ett utförligt svar lättare att läsa. Ett tryck på Enter utan att även trycka på Shift-tangenten skickar meddelandet, precis som vanligt.
Anders Ytterström Utveckling & support Rapportera olämpligt innehåll