Hur gör jag radbryt i chatten?

Radbryt kan göras i chatten genom att trycka på Shift-tangenten samtidigt som Enter.

Radbryt kan användas för att göra en svår fråga eller ett utförligt svar lättare att läsa. Ett tryck på Enter utan att även trycka på Shift-tangenten skickar meddelandet, precis som vanligt.
Anders Ytterström Utveckling & support Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.