Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Inbäddningswidget för att integrera bädda in Kundo på sin egen sajt

En sak som jag tror håller många borta från en tjänst som Kundo är att man kommer till en helt annan sajt, som är helt ny, och därmed lätt förvirrande, för användaren. Om man, liksom getsatisfaction, kan inkludera widgets på sin sajt för feedback och senaste ämnen, skulle väldigt många fler använda sig av möjligheten. Då blir det som en slags interaktiv gästbok.

Även för mig tog det ganska länge innan jag upptäckte den lilla "Tyck till"-knappen långt ute i kanten (lätt att missa om man har hög upplösning så att själva sajten inte sträcker sig till kanten av skärmen).

Daniel Westergren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Det är en utmärkt idé! Det är inget vi talat om men vi jag ska diskutera ditt förslag tillsammans med kollegorna.

  Björn Lilja VD
 • Hej igen Daniel,

  Ledsen att du har fått vänta så länge, vi har fullt upp med att supporta de kunder vi har med nya funktioner, plus att förbereda för den lite större lanseringen som kommer att ske i början av februari.

  Jag tycker att din idé är super, och har redan skrivit in den i vår ToDo-lista. Dock ej överst smile

  Emil Stenström Produktansvarig
 • Det här åar absolut avgörande när vi väljer verktyg. Utan detta har Kundo lite värde för oss, och vi måste välja GetSatisfaction, UserVoice eller liknande i stället.

  Bjørn Wang
 • Hej!

  Ledsen att vi inte har fyllt på denna tråd med uppdaterad information. En widget finns sen flera månader tillbaka tillgängligt för alla kontotyper. Den går att komma åt genom att man klicka på "Inställningar -> Widget" i admingränssnittet.

  För ett exempel på hur den kan se ut, se nedre högra hörnet av http://lillestad.se/ - "Medborgare tycker till". Hör av er om ni vill se mera screenshoots inifrån admingränssnittet, eller helt enkelt logga in på vår testsajt.

  Emil Stenström Produktansvarig
 • Jag kompletterar med lite mer information:

  Den widget som Emil hänvisar till är vår standardwidget. Tack vare vårt API går det även utmärkt att enkelt bygga specialanpassade widgets efter behov.

  Ett exempel på det är sökresultatet på Lillestads kommun när jag sökt på Snöröjning. Listan är uppdelad i två resultat, där den första är från den vanliga sökfunktionen, och den andra är en widget från Kundo som visar innehåll i forumet basert på söktermen.

  Vi hjälper gärna till med tips och råd för hur man anpassar vår befintliga widget eller bygger egna.

  Björn Lilja VD
 • Det här värkar ju vara en väldigt bra start! Skickar et e-post med lite frågor. smile

  Bjørn Wang

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy