Hur upplever användaren systemunderhåll?

Hej,

Som redaktör har jag fått mail om systemunderhåll imorgon kväll. Jag undrar hur det kommer att se ut för våra användare om dom försöker gå till vårt forum under denna tid? Får dom se något meddelande om systemunderhåll, eller kommer dom bara att nås av ett felmeddelande? Vi använde Kundo som ett internt supportverktyg med inloggning från vårt affärssystem.

Kommentarer

• Hej Anna!

Då systemunderhållet pågår så visas en sida med texten "The site is currently unavailable due to scheduled maintenance. We should be back up in less than 60 minutes." Och på den sidan kommer det också finnas en hänvisning till vårt Twitter-konto, där vi kommer att posta status för systemunderhållet.
    Tack för ert överseende i samband med detta!