Hur tackar jag för ett bra svar?

Hej!
Som huvudredaktör ser man ju inte hur frågeställarna får svar på de frågor de ställt till oss. Därför är det extra intressant att skicka frågor till er - nu är det ju plötsligt JAG som är kund...

Och nu undrar jag:

 • Ställde en fråga i detta forum i morse och fick svar lite senare via mail. Varför kan jag inte se mitt inlägg här i ert forum?
 • Hur gör jag om jag vill återkoppla på ett inlägg; tacka för hjälpen och tala om att det funkade, ställa en följdfråga eller något annat?

Kommentarer

 • Hej igen!
  NU syns mitt inlägg i forumet - och där kan jag också tacka för bra svar, ställa följdfråga etc. Tar det lång tid innan inlägget syns publikt?

  Men nu har jag en annan fråga: om jag ÅNGRAR ett inlägg - kan jag själv ta bort det efter att jag skickat det? Hur gör jag i så fall?

 • Hej! Jag försöker svara på alla dina frågor här, säg gärna till om det blir otydligt.

  Inlägget publiceras direkt efter att du skickat in det. Efter att du skrivit ett inlägg borde du tagits till en sida som säger "Tack för ditt inlägg!". Fick du någon sådan tidigare? Där visas det en länk som går direkt till frågan du ställde.

  Eventuellt syns inte inlägget direkt på forumets förstasida. Det går däremot att hitta inlägget genom att söka, eller att följa länken "Alla inlägg" som finns i botten av forumets förstasida.

  När inlägget sedan får ett svar så mejlas alla deltagare med en notis om detta. I mejlet finns det en länk som går till forumet, där det går att läsa hela tråden och svara.

  Om du som frågeställare ångrar ditt inlägg finns det idag inget sätt att ta bort inlägget. Det du kan göra är att skriva in och meddela en redaktör, så kan vi ta bort inlägget åt dig.

  Svarar det på dina frågor?

  Dan Strokirk Utveckling & support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.