Hur styr jag forumets synlighet i sökmotorer?

Kan jag stänga av indexering i sökmotorer så att vårt forum inte blir synligt i Google och andra sökmotorer?

Kommentarer

• Ja, det går att styra om forumet ska indexeras i sökmotorer. Under forumets inställningar "Behörighet & inloggning" hittar du detta val.

Det som händer när sökmotorindexering stängs av är att Google och andra sökmotorer får en instruktion när de besöker forumet att inte indexera det. Detta respekteras av alla stora sökmotorer. Om forumet redan är indexerat sedan tidigare kan det ta flera veckor innan befintliga inlägg försvinner, detta är inte något som Kundo kan styra över.

Notera också att den här inställningen inte är ett generellt skydd för att hindra generell indexering och åtkomst. Om forumet innehåller intern eller på annat sätt känslig information kan forumet istället skyddas med inloggning. Kontakta oss på Kundo för mer information om det!
    Björn Lilja Head of Customer Experience