Hur skapar jag en avsändaradress i Kundo Mail med egen Whitelabel?

Jag vill att vår avsändaradress på Kundo ska vara t.ex. info@foretaget.se och att det inte ska synas någonstans att mailen skickas via Kundo. Hur går jag till väga?

Kundo Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Allmänna instruktioner för hur du får önskad mottagare och avsändare i Kundo Mail hittar du under inställningarna för respektive inkorg. Gå till Inställningar -> Skicka och ta emot.

För att helt dölja att mailet skickats via Kundo kan ni genomgå ett så kallat “whitelabel”-förfarande. Detta innebär att ni gör ett tillägg i företagets DNS-inställningar som bekräftar för övriga aktörer på Internet att era mail får skickas via Kundo. Detta behöver bara göras en gång per domän, oavsett om ni har flera e-postadresser på Kundo. Kontakta support@kundo.se för att få en lista på de nödvändiga DNS-inställningarna för just ert konto.

Ställ din fråga här nedan eller kontakta oss via mail om du behöver mer hjälp!