Hur kan vi stänga forumet för nya inlägg?

Hej,

Jag undrar om, och i så fall hur, vi kan stänga vårt forum för nya inlägg t ex vid sjukdom eller utbildning?
Frida Alderin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Frida!

Det går fint att låsa forumet för nya inlägg och kommentarer. Besökare kan fortfarande läsa de inläggen som ligger i forumet.

Det gör du via Inställningar -> Behörighet och inloggning.
    Under rubriken Behörighet att skriva inlägg kan ni låsa forumet och även skriva ett meddelande om varför det är låst.

Ha en trevlig dag
    Anna
    Anna Degrell Customer Success Manager
  • Hej Anna,

Toppen tack! Och gällande Kundo Mail, jag förstår att man inte kan stänga på motsvarande sätt men har ni något tips om hur man kan undvika att nya mail inkommer t ex med status/informationsmeddelanden?
    Frida Alderin
  • Hej!

Precis som du säger så går det inte att låsa mailen. Det ni kan göra är att sätta en sk. mottagningsbekräftelse som skickas ut till mottagarna så snart de mailat er, som ett autosvar. I den kan ni skriva att ni har stängt pga utbildning eller liknande.

Det lägger ni in via meny -> inställningar -> mottagningsbekräftelse

Glada hälsningar Anna