Hur fungerar kategorierna i Kundo? Allt du behöver veta.

• Vilka inlägg visas under "Vanliga frågor", "populära förslag" osv?
  • Kan vi styra detta själva?
  • Kan vi dölja vissa kategorier?
  • Kan vi ändra namn på kategorier?
  • Kan vi lägga till nya kategorier?
Kundo Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Vilka inlägg hamnar under respektive rubrik?
    Detta styrs av hur mycket besök inlägget har fått under en viss period, dvs de mest besökta visas på startsidan. Om ni tycker att dessa ändras för långsamt kan ni under "Ålder och relevans" i forumets inställningar välja en kortare tid som beräkningen görs för.

Kan man ha fler inlägg eller välja inlägg själv?
    Nej inte i dagsläget. Det visas bara 4 och det är som sagt antalet besök som styr. Vi tittar dock på en feature som gör att ni kan markera vissa inlägg som "extra viktiga" och på så sätt puffa upp dessa. Under hösten tittar vi också på att göra om kategorisidorna på Kundo för att där kunna se fler populära inlägg.

Kan man dölja rubriker?
    Ja. Gå till Inställningar -> Forumlär för nya inlägg i ert forum. Där kan ni välja vilka kategorier som ska synas både i formuläret och på startsidan.

Kan man ändra rubrikernas namn eller lägga till nya?
    Ja det går bra med vår kontotyp Professional. Läs mer i vår prislista.

Komplettera gärna med fler frågor och funderingar kring kategorierna i kommentarerna nedan!

Björn Lilja VD
  • Hej! Är det korrekt uppfattat att om jag bockar ur de valbara kategorierna Fråga och Förslag, syns de ändå för redaktörer men inte för våra kunder som inte är inloggade i systemet?

Anki
  • Anki: Det stämmer!

Det enklaste sättet att verifiera detta själv är att logga ut ur systemet och titta på forumet så. Då ser du det exakt så som vanliga användare gör. Om du sedan loggar in igen ser du det som en redaktör gör.

Hör av dig om vi kan hjälpa till med något mer.

Emil Stenström Produktansvarig
  • Hej!

Är det möjligt att göra de dolda kategorierna "osynliga" för redaktörerna med?
    Syftar i samband med att man redigerar ett kundinlägg, så någon inte råkar kategorisera i ett som inte är synligt?

Vänligen,
    Javiera

Javiera
  • Hej Javiera,

Som vi har tänkt med kategorierna så är de dolda kategorierna dolda bara för användarna i forumet. Detta för att redaktörerna ska kunna ha egna kategorier som bara de själva kan publicera i ("Aktuellt", "Manualer", ...). Om det finns kategorier som varken användare eller redaktörer ska se, kan man inte helt enkelt ta bort dem? Kontakta vår support via mail så kan vi hjälpa er ta bort kategorier som ni inte vill ha längre.