Hur aktiverar jag chatten på specifika sidor?

Jag vill göra chattfunktionen synlig enbart på vissa sidor. Hur gör jag det?
Magnus Jonsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Magnus!

Tack för din fråga!

Detta kan man göra med Visningsreglerna för chatten. Visningsreglerna för chatten hittar man som inloggad redaktör om man går in under chattflödets Inställningar, och sedan går till fliken Regler för visning.

Här kan du välja vilka sidor chatten ska visas på, och vilka sidor chatten ska döljas på.

Sandro Bizzarri Support
  • Tack, men var ser jag chattflödets inställningar? Kan ni bifoga bild?
    Magnus Jonsson
  • Jag har hittat nu 😀
    Magnus Jonsson
  • Så bra att du hittade! 😀

Här kommer ändå en bild, så att framtida besökare enkelt hittar.
    Inställningar för Chatten