Hej då, kugghjulsmenyn! Välkommen prickar!

För att göra det enklare och snabbare att komma åt de funktioner som tidigare låg i "kugghjulsmenyn" har vi nu flyttas upp den knappen till toppen på mail och inlägg, så att du behöver scrolla mindre. Menyn har även fått ett modernisering av utseendet-uppgradering, och du kommer nu åt den genom att klicka på knappen med tre prickar.

Du kan läsa mer om detta på artikeln i vår produktblogg.

Såhär kan det se ut i tex. Kundo Mail:

Glad sommar önskar vi på Kundo, och hoppas detta kommer vara till nytta för dig!

Dan Strokirk Utveckling & support Rapportera olämpligt innehåll