Har problem med kundo. FELANMÄLAN

Hej,

Vi på DN har jätteproblem med kundo just nu. Det tar fem minuter minst efter varje knapptryckning för att något ska hända. Vi har provat i chrome och Explorer och det är ingen skillnad. Håller ni på med någon körning som gör att systemet segar så? Har det med den nya sidan att göra? Som läget är just nu är det omöjligt att göra några ärenden. När jag trycker för att få upp nästa obesvarade ärende så står den bara och snurrar.
Jag kommer inte vidare.
Finns det något sätt att komma runt detta?

Vänligen

Anna
DN kundservice

Kommentarer

• Hej Anna!

Tråkigt att Kundo går segt för er. Vi har inga kända driftstörningar på Kundo för närvarande. Jag misstänker därför att det kan vara ett lokalt problem med ert nät.

Mitt förslag är att ni hör med någon IT-ansvarige hos er för att se om de känner till att fler saker går segt och om de kan titta närmare på det.

Är det någon information vi kan bistå med hjälper vi gärna till!