Sökresultat från forumet på vår egen webbplats?

Om man vill att innehållet i forumet ska synas i sökfunktionen på den egna webbplatsen, i vår egen sökmotor. Går det? Vilka olika alternativ finns?

Kundo Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Ja! Det går utmärkt att hämta ut innehåll från Kundo och presentera i den egna sökmotorn. Det finns flera alternativ:

Med javascript: Det går enkelt att bygga en widget som presenterar en sökning från ert forum dirket bredvid den vanliga sökfunktionen. Vi har gjort ett enkelt exempel på detta på lillestad.se.

Komplett API-integration: Ni kan med hjälp av Kundos API hämta innehåll från Kundo, indexera det själva och presentera det hur ni vill. Detta kräver lite mer arbete då ni själva måste hålla reda på när innehåll tillkommer, uppdateras eller tas bort. Vi överväger om önskemål finns att bygga ett s.k. push-API med Webbhooks.

Med Siteseeker: Om ni idag använder sökmotorn Siteseeker går det lätt att integrera Kundo i er befintliga söklösning. Vi har skrivit ett blogginlägg om detta här.