Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Går det att ändra ordning på frågorna som publicerats?

Jag undrar ifall det går att ändra ordning på de publicerade frågorna? Alltså vilket som hamnar längst upp osv.

Kommentarer

 • Tack för din fråga Jonas!

  Nej, det går inte att ändra ordningen på frågorna själv. Vilka frågor som visas överst styrs av hur populära de är, främst hur många besök frågorna får. Men även faktorer som ålder spelar in.

  Om man har gjort en integration av Kundo på sin egen webbplats behöver man själv se till så att antal visningar registreras på ett korrekt sätt - Annars har Kundo ingen uppfattning om hur många visningar varje inlägg har. Du kan läsa mer om hur det görs i vår API-dokumentation. Jag vet att ni har en integration så här skulle jag börja med att kolla så att detta är korrekt gjort!

  Vi på Kundo pratar även om att ge redaktörerna större möjlighet att styra vilka inlägg som presenteras överst, exempelvis genom att kunna markera ett inlägg som särskilt viktigt. Detta är ett område vi kommer gräva djupare i under hösten.

  Ha en fortsatt skön sommar! 😀

  Björn Lilja Head of Customer Experience
 • Tack så mycket för snabbt svar Björn! Jag kan se att vi skulle kunna dra nytta av funktionen att själva styra urvalet av frågorna mera på det sättet du nämner. Vi får prata mer om det i höst. Tack och trevlig sommar! 😀

 • Hej!
  Vi har en rubrik som heter "Aktuellt", där vi publicerar info som är viktig just nu. Därför skulle vi ju vilja ordna så att senaste - och mest aktuella - inlägget alltid låg överst. Är denna funktion på gång?

 • Hej Gunilla,

  Jag kan tyvärr inte ge dig något datum för när denna funktion kommer byggas, jag förstår dock behovet tydligt. Vi har också koll på att det finns flera kunder som är intresserade av att just ändra sorteringsordningen i en viss kategori, och jag antecknar att även ni är intresserade av detta.

  Emil Stenström Produktansvarig
 • Nu finns  möjligheten att sortera inlägg i datumordning för kategorierna på forumets startsid. Lär mer här: https://support.kundo.se/org/kundo/d/sortering-i-kategori-pa-forumets-startsida/.
  Jonatan Larsson Operativ chef
 • Nu går det att välja vilket inlägg som ska ligg överst i en kategori: https://support.kundo.se/org/kundo/d/valj-vilket-inlagg-som-ska-ligga-overst-i-en-kateg/
  Ylva Espling User experience designer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.