Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Visa senaste besvarade svaret först

Kundo fungerar hur bra som helst. Förslag/fråga -> När man tilldelar massa mejl till sig själv så vill man att om man har fått något svar så ska det mejlet hamna först på listan.

Kommentarer

 • Hej

  Tack för att du ger oss feedback och kommer med förslag.

  I redaktörernas dashboard visas idag obesvarade mail och foruminlägg i huvudsak sorterat efter tidpunkt, där vi på något sätt utgår från att ärenden som väntat längst ska hanteras först. Undantaget vi gjort från detta är konversationer som tilldelats till någon annan, som alltid hamnar sist.

  Så skillnaden mellan idag och ditt förslag är att äldre mail/inlägg som inte är tilldelade till någon kan hamna före inlägg som är tilldelade till dig. Vi har tänkt att de inläggen också är prioriterade, på ungefär samma nivå som de som är tilldelade till en själv.

  Förstår jag dig rätt om du upplever att konversationer som tilldelats dig är viktigare än de otilldelade?

  Jag kan också tipsa om att använda sparade filter, som kan vara extra användbara om man har många inlägg men är extra intresserad av en del av dem. Jag har till exempel ett sparat filter för de som är tilldelade till mig. Klicka i så fall på "filtrera" på valfri lista i dashboarden.

 • Jag har många tilldelade mejl till mig själv och vill att det senast besvarade hamnar först. Har inte nämnt något om otilldelade mejl och vilka det är som är viktigast?

 • Ok, tack för förslaget.

  Hur inlägg sorteras i dashboarden idag förklaras mer i Hur sorteras inläggen under Obesvarade i dashboarden?,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.