Förbättringar i Kundo Knowledge

Nu har vi gjort flera förbättringar i Kundo Knowledge som gör det lättare för redaktörer att redigera guider och lättare för slutanvändare att läsa guider.

• Om du upptäcker något som behöver ändras i en guide kan du nu klicka på länken Redigera guide längst ner i guiden. Om du redan är inloggad i Kundo hamnar du direkt i guiden i redigeringsläge.

• När du jobbar med att uppdatera en guide och till exempel vill jämföra med vad som står i dag kan du klicka på ikonen bredvid länken. Då öppnas den publicerade versionen av guiden i en ny flik i webbläsaren. Samma ikon finns även på kategorisidan.

• Om innehållet i en guide i Knowledge känns lite för litet att läsa i widgeten går det nu att klicka på ikonen bredvid stäng-krysset. Då öppnas guiden i en ny flik i webbläsaren.