Förbättrad uppladdning av filer i Social

Vi har nyligen förbättrat upladdning av filer i Social, där det tidigare kunde vara otydligt att en fil som blivit vald påbörjat uppladdning. Detta var särskilt framträdande när en stor fil blivit vald.

När en fil har valts för uppladdning visas nu en animering under uppladdningen, och Svara-knappen är inaktiverad för att ta bort risken att svaret skickas utan fil.

Vår förhoppning är att detta ska göra uppladdning av filer enklare och tydligare att använda.

Anders Ytterström Utveckling & support Rapportera olämpligt innehåll