Förändring med taggarna i Kundo mail

Hej! Jag och min grupp kan inte längre redigera (och då slå ihop) taggar. Det vi kan göra är att lägga till eller ta bort taggar.

Detta är lite av en utmaning för oss då vi har många taggar, och ibland blir det lite stavfel hit och dit. Och även en lång historik. Det gör att vi kan förlora historisk data om vi inte längre kan redigera (och slå ihop) taggar.

Så - är detta något tillfälligt?

Allt gott,
Philip
Philip Sandell Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Philip.

I förra veckan hade vi en större driftstörning som gjorde flera av våra system otillgängliga. När vi undersökte vad roten till problemen var upptäckte vi att det var funktionerna för att redigera och slå ihop taggar. Vi har därför tillfälligt inaktiverat dessa funktioner tills vi har korrigerat buggarna med dessa som gjorde våra system instabila. Vi räknar med att kunna aktivera dessa funktioner igen i slutet på denna veckan. Tack för ditt tålamod.

Vänliga hälsningar,
    Gustav Jonegård Utveckling & support
  • Tack för ett bra, snabbt och trevligt svar.
    Philip Sandell
  • Hej Philip.

Vi har nu aktiverat dessa funktioner igen.

Vänliga hälsningar,
    Gustav Jonegård Utveckling & support