Förändring av hur tilldelade inlägg visas

Tidigare så har tilldelade konversationer hamnat längst ner bland obesvarade vilket gjort dem svåra att hitta. Därför är de nu sorterade efter datum, precis som alla andra obesvarade konversationer. En annan nyhet är att du nu även kan välja att visa eller dölja inlägg som är tilldelade till andra personer.

Detta är ändrat:

1. Obesvarade konversationer som är markerade som tilldelade hamnar inte längre längst ner i listan över obesvarade utan sorteras istället precis som alla andra inlägg efter datum.

2. Det går enkelt att dölja alla obesvarade konversationer som inte är tilldelade till andra genom att klicka på den nya länken Dölj tilldelade och Visa tilldelade
Adam Svensson Marknadsansvarig Rapportera olämpligt innehåll