Flytta Kundoflik till nederkant

Hej! Kan man placera Kundofliken i nederkant istf höger/vänster? Den kommer i vägen för i mobilläget i vissa fall.

Kommentarer

• Hej! Det finns ingen enkel inställning för att lägga knappen längst ner på sidan tyvärr. Det man kan göra är att skapa en egen knapp, och skriva lite egen CSS som lägger knappen längst ner på sidan. Har ni kontakt med en webbutvecklare som kan göra det åt er?

Ett annat alternativ är att helt enkelt dölja knappen helt i mobilläget. Istället kan ni lägga in en länk till forumet i sidfoten på er sajt så att folk ändå kan hitta dit.

Emil Stenström Produktansvarig
  • Ok, hur döljer man i mobilläge? Är det någon inställning för knappen?

• Hej Leif!

Här är en liten snutt css-kod som en utvecklare behöver lägga in för er sajt för att dölja knappen i mobilläge:

@media (max-width: 569px) {
    #kundo_button_container{display:none;}
    }

Säg till om det är något mer vi kan hjälpa till med! Glad Påsk!