Hur byter jag färg på länkarna i forumet?

Undrar om ni möjligtvis kan utveckla utseendet på hyperlänkarna? Känns som standarden idag är blå text som blir understruken när man för musen över ordet. Se fil.

Bifogad fil:

Kommentarer

• Hej!

Ni kan absolut ändra färg på era länkar i forumet. Det som kan vara bra att veta är att färgen återspeglas på forumets startsida, där länkarna till inläggen har samma färg.

Du hittar inställningen fär länkfärgerna under menyn uppe till höger. Välj där inställningar->utseende

Jag kan dock inte återskapa det du menar med att länkarna blir blå och understrukna när man för muspekaren över. Var upplever du att det blir så? Inne på ett inlägg?

Glada hej

Anna Degrell Customer Success Manager
  • Kanon!

Haha jag tolkade det som att du inte ville ha det blått men att det blev så ändå, men nu är jag med 😀 Det ser kanon ut!

Under inställningar->utseende hittar du dessutom fler möjligheter till att anpassa ert forum grafiskt. T.ex. kan du ladda upp en bakgrundsbild. Se t.ex hur Arla har gjort: https://konsumentkontakt.arla.se/

Hojta till om du vill ha hjälp med något sånt!