Färdiga svar

Hej

Tänkte lägga till flera Färdiga svar men kommer inte ihåg hur man gör detta?

Mvh Diana SLF

Kommentarer

• Hej Diana,

Tack för din fråga!

Du kan lägga till färdiga svar på följande sätt:
    1. Via menyn i sidhuvudet, välj "Inställningar" för den kanal som du vill skapa ett färdigt svar för.
    2. I vänstermenyn, välj "Färdiga svar".
    3. I formuläret "Skapa ett nytt färdigt svar", ange
      1. En beskrivande titel. Denna används i listan över färdiga svar.
      2. Den text som det färdiga svaret ska bestå av.
    4. Spara det färdiga svaret.
    5. Upprepa 3-4 för att skapa fler färdiga svar.

Återkom gärna om du har några fler funderingar!
    David Tranaeus Utveckling & Support
  • Hej igen

Jag hittar inte
    1. Via menyn i sidhuvudet, välj "Inställningar" för den kanal som du vill skapa ett färdigt svar för.

Med vänlig hälsning Diana
    Diana
  • Hej igen,

Denna meny hittar du uppe i högra hörnet på sidan. Genom att klicka på "hamburgermenyn" bredvid din profilbild så får du upp en lista över dina kanaler. Se bild nedan på hur knappen ser ut.

I listan kan du sedan genom att klicka på "Inställningar" för vald kanal följa resterande stegen för att lägga till fler färdiga svar.

Hoppas beskrivningen gör det klarare, annars hjälper jag gärna till!

David Tranaeus Utveckling & Support