Erbjuder ni en kundchatt med köhantering?

Hej

Vi söker en chattfunktion till hemsidan för vår kundservice med minst följande funktioner.
  • Köhantering om alla agenter är upptagna med andra chattar
  • Möjlighet att visa ett kontaktformulär om ingen agent är online i chatten
  • Kunna bifoga filer, använda färdiga svar och använda emojis

Har Kundos chatt alla dessa funktioner?

Kommentarer

• Hej Erik

Tack för att du hör av dig med din fråga!

Ja, vår kundchatt, Kundo Chat, erbjuder alla de funktionerna du efterfrågar. Chatten placeras enkelt på hemsidan med ett javascript och inställningarna för de olika funktionerna görs sedan direkt i vårt verktyg och kan anpassas efter en mängd olika behov.

Våra Success Managers guidar er gärna rätt i vilka inställningar och funktioner i chatten som är bäst utifrån era behov.

Läs mer om Kundo Chat och ladda ned både produktblad och kundberättelser: https://kundo.se/chat

Hör av dig om du har fler frågor eller funderingar!
    Björn Lilja Customer Experience
  • Snabba ryck, stort tack för det svaret!
    Erik