Kan man dölja alla inlägg i en kategori?

Hej,
Finns det något smidigt sätt som jag kan dölja alla inlägg i en kategori?

Vänligen,
Anna

Kommentarer

• Hej Anna!

Du kan dölja (arkivera) alla inlägg som ligger i en viss kategori genom att filtrera i Senaste aktivitet i er dashboard.
    1. Ställ dig i Senaste aktivitet
    2. Välj Filtrera uppe till höger och filtrera sen på den kategorin du vill genomföra detta i. Kundo filtrerar då fram alla inlägg i just den kategorin
    3. Klicka därefter på Hantera flera, då får du möjligheten att markera de inlägg du vill dölja/akrivera. Markera alla eller de inlägg du vill och klicka sen på Arkivera.
      Då kommer alla inlägg du valt att akriveras och därmed döljas från den publika vyn av ert forum, ni som inloggade redaktörer kan dock alltid hitta inläggen, via Senaste Aktivitet.
    Hör av dig om du har fler frågor!

Glada hälsningar