"Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information"

Hej,
Finns det något sätt att ta bort "varningen" om att inlägget är gammalt? Jag har precis uppdaterat det men meddelandet ligger kvar ändå.

Vänligen,
Anna

Kommentarer

• Hej Anna!

Ja det går! Som inloggad redaktör kan du på in på inlägget och klicka på "Dölj meddelandet" på samma rad som varningen. Se bild nedan:

Hoppas detta hjälper er!

Sandro Bizzarri Support
  • Haha, tack! Just den texten gick i samma färg som meddelanderutan, så jag såg den inte.
    Anna
  • Det var så lite!

Jag har undersökt era inställningar för Utseende i forumet, och det ser ut som att ni har samma länkfärg som bakgrundsfärgen för Varningsmeddelanden. Vi rekommenderar att ni ändrar länkfärgen så att länken går att se mot bakgrunden.

Ni hittar inställningen för länkfärg under Varningar och informationstexter i inställningskategorin Utseende.
    Sandro Bizzarri Support