Hur stora filer kan jag skicka?

Hej!
Vi skulle skicka med en fil i vårt svar till en frågeställare men jag får felmeddelande:
XHR returned response code 413

Det är en pdf, version 1,5 (Acrobat 6.X) på 9,1 MB. Är det något tillfälligt fel eller funkar inte gamla eller stora pdf:er?
Vänligen,
/Sann.

Kommentarer

• Hej Susanne!

Det går att ladda upp filer med en storlek på max 8MB, så det var därför som det inte gick att ladda upp din fil.

Felmeddelandet du stötte på är ju däremot lite kryptiskt, så vi ser till att det blir mer lättläst i framtiden. Tack för att du uppmärksammade oss på detta!