Custom URL:er för foruminlägg?

Hej! Finns det några planer på att ha custom URL:er för foruminlägg, alltså att bestämma den del av URL:en som nu styrs av inläggets rubrik? Vore toppen ur SEO-perspektiv och också för att kunna förenkla långa URL:er!

Kommentarer

• Hej!

Nej, det finns i nuläget inga planer på att lägga till redigering av inläggs URL.

Anledningen till detta är att de notiser som skickas ut till inläggsskribenten och de deltagande har länkar till inlägget i sig. Det är viktigt att dessa länkar fungerar, så att användaren kan hitta till sitt inlägg igen.

Hur tänker ni att detta skulle kunna fungera? Om det är något som ni tycker är viktigt kan jag ta med mig det till vår utvecklingsprocess och se om det kanske kan lösas på något vis.

Om det är något specifikt inlägg ni skulle vilja få redigerat kan vi dock göra det som undantag redan nu, bara att maila in så fixar vi det!

Hälsningar