Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Byta namn på redaktör på publicerat inlägg

Hej!
Vi är nya på Kundo och håller nu på och lägger in inlägg som vi i dagsläget har på vår hemsidan "Frågor och svar". Vi har lagt in svaren från en kundservice-medarbetares konto men nu är det bestämt att svaren ska komma från en annan medarbetare/redaktör, dvs vi behöver ändra namn/redaktör på väldigt många svar - hur gör vi det enklast? Kan inte se att vi kan göra det via "redigera inlägg".

Hälsningar

Kommentarer

 • Hej Malin, kul att ni kommit igång med Kundo!

  Om det bara är namnet på redaktören som ska ändras och E-postadressen kan förbli densamma, är den allra enklaste lösningen att byta namn på redaktören.

  I annat fall är det enklast för er att ta bort svaren tillhörande den gamla redaktören och publicera dem på nytt som den nya redaktören, ett i taget. Är det för många svar för att göra detta manuellt kan vi på Kundo hjälpa till: maila oss E-postadresserna till den gamla och den nya redaktören så kan vi göra en massflytt av alla svar. 

  Lycka till och hör gärna av er igen om ni har några fler funderingar!
  Anders Ytterström Utveckling & support
 • Hej!

  Det är en helt annan redaktör som ska posta inläggen och för många inlägg för att vi ska vilja göra om jobbet så ni får gärna göra flytten. Ska jag maila dig direkt eller till support@kundo.se?


  Malin
 • Hej igen Malin,

  Jag förstår, då ordnar vi det! Det går bra att maila vår support. Skriv gärna också om era önskemål gällande när ni vill att vi gör massflytten.
  Anders Ytterström Utveckling & support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.