Till senaste kommentaren

Kan jag ha olika visnings-namn för samma redaktör?

Hej!
Vi ska inom kort börja med chat, vi har forum sedan ett år. När jag ska lägga till en redaktör för chatten så är den personen redan redaktör för forum. Men jag vill att personens namn ska synas i forum, men ej i chat. Kan jag lägga upp två olika redaktörs-namn på samma person (samma mejladress)?

Med vänlig hälsning
Helena
Helena Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej! Kul att ni skall sätta igång med Kundo Chat!

  Nej, i dagsläget går det inte att ändra namnet på redaktören mellan chatten och tex ett forum, utan det kommer vara samma namn som används.

  Skulle du vilja att jag framför detta som ett önskemål till vår produktplanering? Kan du i så fall beskriva lite om varför denna funktion är viktigt för er, så att jag kan föra fram önskemålet på bästa vis?
  Dan Strokirk Utveckling & support
 • Jo, jag har fått tips från andra som använder både forum och chat, att undvika personnamn på chat eftersom det kan inträffa trakasserier. Så i vårt forum har vi endast förnamn, men i chatten hade vi tänkt skriva väldigt generiskt "kundrådgivare". Men det är samma personer som jobbar med båda.
  Helena
 • Toppen, tack så mycket! Jag har tagit detta vidare med produktansvarig hos oss som sköter prioriteringen. Vi antecknar att detta är något ni är intresserad av, och återkopplar till er om det lyfts in i planeringen längre fram.

  Jag önskar dig en trevlig helg!
  Dan Strokirk Utveckling & support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.