Bifoga dokument

Hej, När vi bifogar dokument så får inte mottagaren dokumentet till sig. Innan man trycker in sig på mailet så syns gemet som om att något vore bifogat, men väl inne i mailet finns ingen fil. Vi bifogar mycket filer så vi önskar en bra lösning på detta.

Tack för hjälpen!
Hälsningar
Caroline Deljerud

Caroline Deljerud Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Caroline

Vi har haft problem med visningen av bifogade filer i Outlook. Vi har åtgärdat detta nu, och jag har skickat ett mail med bilagor till dig som du gärna får kolla för att verifiera att det löser ert problem.

Återkom gärna om problemen kvarstår eller dyker upp igen.

Alvin Lindstam Utveckling & support