Begränsa antal chattar per redaktör

Hej,

Nu har vi lanserat möjligheten att begränsa antalet chattar per redaktör och chattflöde. Det innebär att om du som redaktör sätter ett max antal chattar på 3 så kommer du max att kunna vara aktiv i 3 chattar per flöde samtidigt. Så för kunder med flera olika chattflöden så innebär det att man fortfarande kan vara aktiv i fler än 3 chattar, fast då uppdelat i olika chattflöden.

Om alla inloggade redaktörer är aktiva i det maximala antalet chattar så döljs automatiskt ingången till chatten på er sida tills dess att någon redaktör blir tillgänglig igen.

För att ställa in max antal chattar per redaktör och flöde så går du till era chattinställningar och klickar dig in på fliken >Flödesinställningar.

Adam Svensson Marknadsföring Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej,

vilken bra funktion!

Nu testade jag att begränsa, men det verkar som att sätter jag maxantal 4 så blir det samma maxantal 4 för samtliga redaktörer på Apoteket.

Ska det vara så?

Vänligen Maria på Apoteket
    Maria Mattsson
  • Hej Maria,

Va kul att du gillar den! Det stämmer att antalet du väljer kommer att gälla för alla redaktörer. I takt med att vi utvecklar chatten vidare så ska vi absolut kolla på möjligheten att begränsa antalet per enskild redaktör också.

Har du fler förslag eller önskemål så är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Trevlig helg!
    Adam på Kundo
    Adam Svensson Marknadsföring