Avassigna ärenden snabbare

Att snabbt kunna tilldela sig själv ett ärende är toppenbra! Vi skulle gärna se en liknande knapp på ärenden som redan är tilldelade, men som "avtilldelar" för att minska klickandet när man vill göra det här:
Fjerne tilldelning

Visa bästa svaret

Kommentarer

• Hej Tobias,

Tack för bra förslag! Vi har hört det av flera kunder tidigare och jag håller med om att det förenklar det dagliga arbetet mycket.

Jag skriver upp det i vår todo och återkopplar här när det är live. Jag kan tyvärr inte lova något datum.

Emil Stenström Produktansvarig
  • Hej!
    Väldigt sen uppdatering här, men det finns sedan ett tag en knapp "Ta bort tilldelning" för att göra just detta nu. Tack för feedbacken!