Automatiskt svar

Hejsan! Jag vill gärna lägga till ett automeddelande till alla som skriver till oss att vi har semesterstängt, var gör jag det?
Jeasmine Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej!

    För Kundo Mail kan du göra detta genom att gå till sidan Inställningar > Mottagningsbekräftelse och ärendenummer, skriva in texten på ditt automatiska svar, och sedan välja "Aktivera mottagningsbekräftelse".

    Hoppas det hjälper dig!
    Dan Strokirk Utveckling & support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.