Automatisk versal på vissa engelska ord mitt i meningen

Hej!

Arbetar tillfälligt på vår bokning och på vissa ord på engelska som t.ex. "Group" (hände även nu när jag skrev här) blir det automatiskt versal även när ordet är i mitten av en mening.

Var kan jag ta bort denna funktion?

Med vänlig hälsning,

Martina
Martina Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Martina

När man skriver text i Kundo så gör inte vi någon automatisk transformering av gemener och versaler. Det du upplever beror antagligen på den stavningskontroll och skrivhjälpmedel som din webbläsare eller operativsystem tillhandahåller. Hur du ställer in de sakerna på din enhet beror på operativsystem och webbläsare.
    Alvin Lindstam Utveckling & support
  • Tack, jag kollar upp det! Jag har dock aldrig (vad jag kan komma på) upplevt det i något annat program än idag i just Kundo på min dator. Hoppas hitta lösningen nu!
    Martina
  • Det finns ett par möjliga orsaker till att det förekommer på Kundo och att du inte märkt det på andra ställen.

Dels kan man på webbsidor ange om en viss input ska vara öppen för webbläsarens stavningskontroll, vilket vi på Kundo gör (det är en signal till webbläsaren att den ska/kan hjälpa till med språkkontroll).

Dels brukar de funktionerna försöka anpassa sig efter det språket de tror att man skriver i. Om du skriver på engelska på en sida som i övrigt är på svenska är det möjligt att din webbläsare försöker anpassa språket till svenska regler.
    Alvin Lindstam Utveckling & support