Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Arkiveringsmarkering

Hej!

Borde inte även användarna/kunderna kunna se att en tråd är arkiverad? Eller finns det någon sådan markering vid tråden som jag inte har sett? När en användare svarar syns fortfarande "Ditt inlägg & namn blir synligt för alla" under kommentarsfältet, men detta stämmer ju inte.

Förslaget är alltså att det tydligt ska synas att en tråd är arkiverad, gärna med en länk till vad detta innebär.

Kommentarer

 • Hej Anonym,

  Tyvärr finns det inte synligt om något är arkiverat eller inte. Vi ser det som att arkivering är ett verktyg för redaktörerna. Ofta så besvaras ju en fråga till användaren även om den arkiveras, så vi resonerar att det inte är relevant för frågeställaren om andra ser inlägget eller inte, det är mest en fråga för redaktörerna: Är denna fråga nyttig för andra att se eller inte?

  Jag tar med mig frågan om vi borde ändra texten "Ditt inlägg & namn blir synligt för alla" i de fall det inte stämmer för något forum, t.ex. när dom har förhandsmoderering påslaget.
  Emil Stenström Produktansvarig
 • Min fråga gäller för forum med förhandsmoderering avslaget.

  Det finns en möjlighet att det blir en viss förvirring hos de som skrivit i tråden när de letar efter tråden i flödet. Speciellt när beskedet om att inlägget blir synligt för alla givits.
 • Hej!
  Jag förstår risken för förvirring, men vi vill som sagt lämna detta som ett verktyg som redaktörerna har full kontroll över. Det är ju deras forum, inte vårt.
  Emil Stenström Produktansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.