Är det möjligt att ändra text och utseende i er widget?

Det finns möjlighet att placera en modul från Kundo direkt på sin sajt med exempelvis de senaste eller vanligaste frågorna. Finns det möjlighet att ändra utseendet och texterna i den?

Kundo Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Om du bara vill ändra färgerna och widgetens utseende kan ni göra anpassningar av detta med hjälp av CSS på er egen webbplats.

Om du däremot vill ändra texterna i widgeten eller dess funktion så måste ni anpassa Kundos javascript som ni länkar in på er webbplats eller bygga ett eget. Javasciptet är i sin tur baserat på Kundos API. Det går bra att kopiera Kundos kod och göra egna anpassningar!

Inställningarna för er widget finns under Inställningar -> Integrationer -> Widget.