Anteckningar

Jag undrar om det skulle vara möjligt att lägga till en funktion att kunna spara ner dokument eller liknande under anteckningar?
Helen Einberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej,

Det var en intressant idé! Jag skriver upp att ni är intresserade av den funktionaliteten.

Martin Frost Utveckling & support
  • Toppen! Det vore en fördel då vi handläggarna pga sekretess inte får ange tex försäkringsnummer i tipsen. Men kan vi redaktörer attacha dessa i Anteckningar i ta del av dokument så vore det en klar fördel.
    Helen Einberg